چه نوع درمان می تواند کمک به درمان نارسایی کلیه

چه نوع درمان می تواند کمک به درمان نارسایی کلیه

JEFREY GARCIA یک بیمار نارسایی کلیه 26 ساله است، او از فیلیپین MANILA است. در 17 ژوئن، 18، 2014، او را به بیمارستان ما آمد، این است که او آمده تا با هدف بیمارستان ما را به درمان بیشتر است. در زیر برخی از اطلاعات دقیق در مورد او و درمان در اینجا.

نتایج آزمون پذیرش خواندن، مثل این:

آزمون معمول خون: هموگلوبین، 168 گرم / L، سلول های قرمز خون تعداد به 5.63 ایکس 1012 / L

الکترولیت ها: تمایل پتاسیم برای 3.21 / L، گرایش دی اکسید کربن در کل 17.2 / L، تمایل فسفر برای 1.52 L

شش عملکرد کلیوی: کراتینین 207 umol / L، اوره تمایل نیتروژن برای 9.0 / L، اسید اوریک 537 umol / L

پس از درمان، دکتر ما او را معاینه دوم، نتایج آزمون به شرح زیر می باشد:

آزمون معمول خون: هموگلوبین، 143 گرم / L، سلول های قرمز خون تعداد به 4.92 ایکس 1012 / L؛

عملکرد کلیوی شش: کراتینین 172 umol / L، اوره تمایل نیتروژن برای 7.2 / L، 210 umol / L اسید اوریک. الکترولیت ها: تمایل پتاسیم برای 3.93 / L، گرایش دی اکسید کربن در کل برای 23.7 L.

آیا می خواهید بدانید که چرا بیماری خود را به خوبی به سرعت در حال می رود؟ این تابع از درمان های منحصر به فرد ما، که پا حمام درمانی و میکرو چینی گیاهان دارویی Osmotherapy پزشکی است. اگر می خواهید بدانید که جزئیات بیشتر در مورد آنها، شما می توانید دکتر آنلاین ما مشورت کنید.

به منظور کمک به کمک به تحکیم بیماری او، پزشکان همچنین او را به برخی از داروها به خوردن پس از او به خانه را، آنها بی کربنات ریواس است 0.9 گرم 3 بار / روز، Shenshuaining 1.08 گرم سه بار / روز، آلوپورینول قرص 1 قطعه از 0.1 گرم / روز، چینگ های کپسول کلیه کان 0.44 گرم 3 بار / روز.

:: برچسب‌ها: داستان بیمار، نارسایی کلیه ,
تاریخ انتشار : یک شنبه 23 شهريور 1393 | نظرات ()